onsdag, januari 28, 2009

Vackra vantar


Tänkte försöka vinna ett par fina torgvantar från Ewa's fotosida. Tävlingen är fortfarande öppen för den som vill tassa dit och pröva lyckan.

lördag, januari 17, 2009

I valet och kvalet

Jag har sökt (och tackat ja) till två barn- och ungdomslitteraturkurser på distans med två träffar/kurstillfälle. Första träffen skulle vara nu i helgen men då jag inte fått någon information från skolan om detta så hade jag lite (ingen) möjlighet att komma. Jag vill gärna gå kursen, har gått en av de tidigare kurserna och tyckte om den, men.. Problemet ligger i den där träffen och det faktum att platsen är Härnösand. Bara att åka dit skulle kosta mig 2000:- (jo jag fick hicka när jag såg priset) + boende för två nätter. Så nu är jag, fattiga student, i valet och kvalet om jag verkligen ska gå kurserna...

söndag, januari 04, 2009

Det nya året

Helgerna har kommit och försvunnit, nu väntar vardagen. Snön har äntligen tagit sig ner till våra trakter, riddaren och jag glädjs åt det vackra vintervädret och hoppas på att kunna göra slädturer framöver. Någon som inte glädjer sig lika mycket är vår leopard. Han som aldrig sett snö förut blev mäkta förvånad och frusen när vi tog med honom ut. Nedhukad mot marken klagade han sig igenom den hela tio minuter långa utevistelsen. Kyla var ingenting för den vildsinta snöleoparden.

Jag har stickat muddarna som följde med i min julklappspåse, de finns att beskåda här. Spetssticningen kommer det bli mer av framöver.